#1 Lezen | Top 5 voorleesboeken voor groep 3

In de kleuterklas wordt veel voorgelezen, maar ook in groep 3 is dit fantastisch! Het is essentieel voor de ontwikkeling, maar ook zorgt het voorlezen voor zoveel plezier. Ik heb vijf boeken op een rijtje gezet die gaan zorgen voor hilariteit in de klas. Ze zijn leuk om in te zetten aan het begin van het schooljaar. Maar volgens mij kun je ze gedurende het hele schooljaar voorlezen, omdat het zulke leuke boeken zijn. Heel veel plezier met voorlezen!

#1 Meester Kikker – Paul van Loon

1001004006426162

#2 De kinderen van de Grote Beer – Carry Slee

623363

#3 De Gorgels – Jochem Meijer

de gorgels.png

#4 De klas van Daan – Rene van der Velde

1001004006541048

#5 Alweer die groep drie – Vivian den Hollander

alweer die groe[p drie

 

Heel veel voorlees-plezier,

wit

Juf Merel

Een gedachte over “#1 Lezen | Top 5 voorleesboeken voor groep 3

Voeg uw reactie toe

  1. Bekende en leuke titels! Ik loop zelf stage in groep 7. Daar kun je natuurlijk ook voorlezen, maar ik vind het een stuk lastiger om een boek uit te zoeken voor die leeftijd. Allemaal kinderen met verschillende interesses, zoek daar maar eens een boek dat daar bij aansluit.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: