Boekrecensie: Sjakie en Jopie op voorleesavontuur

Sjakie en Jopie zijn beste vrienden en beleven fantastische avonturen die zo herkenbaar zijn voor de kleuters. Er komen allerlei emoties en situaties voorbij. Het verhaal van de kikkervisjes is een beetje verdrietig. Maar het verhaal over de blote billen die er na komt, laat gegarandeerd een klas vol kleuters schaterlachen!

Er wonen veel verschillende types in de straat en in het eerste verhaal worden ze allemaal voorgesteld. Maar ook het liedje ‘Op van de Tienenweg’ is erg leuk! Er zijn veel liedjes bij dit boek, dit maakt het extra fantastisch. Op de website, Apple Music, Spotify of Youtube kun je de liedjes luisteren die bij dit boek horen! Ze zijn echt super leuk gemaakt en heel fijn om mee te zingen of lekker te beluisteren. Ook kun je de verhalen beluisteren en het is mooi ingesproken.

Bekijk hier de website van het boek om meer te weten te komen over de schrijver (Kiki Jaski), illustrator (Madeleine van der Raad) of om bijvoorbeeld de liedjes (van Jan Groenteman en JW Roy) te beluisteren: https://www.sjakieenjopie.nl

Met een knipoog naar mijn lievelingsverhaal uit het boek.

Een gedachte over “Boekrecensie: Sjakie en Jopie op voorleesavontuur

Voeg uw reactie toe

  1. super leuk boek mijn demente oma van 96 vind het echt een aanrader! echt een prijs moet gewonnen worden met dit boek. zelfs mij n autistische broer van 34 vond het top

Geef een reactie

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: