Review: de Beweegpot

Zodra je de beweegpot hebt geïntroduceerd in de klas, kom je er niet meer zo gemakkelijk vanaf. De kinderen raken enthousiast en zullen je vragen of er toch niet nog 1 spel kan worden gespeeld. Nieuwsgierig naar de beweegpot? Lees en kijk dan verder!

De beweegpot bevat spellen die je met weinig materiaal kunt spelen in de klas. De spellen hebben een heldere uitleg waardoor je gauw veel plezier hebt aan het spelen. Er zitten ook wel bekende spellen bij, zoals galgje of fruitmand. Maar ik heb zeker mijn lijstje met Energizers kunnen aanvullen door deze leuke ideeën. Voor meer informatie kun je naar https://www.debeweegpot.nl of neem een kijkje op Instagram of Facebook.

Tips van juf Merel

Het is fijn om tijdens de spellen in een kring te kunnen zitten. En dat er ook geen tafels in de weg staan. Ik heb ook een aantal spellen buiten gedaan, dit werkt ook goed! Maar neem dan wel even stoepkrijt mee, dan kun je net wat meer. Vooraf had ik een kleine selectie gemaakt van spellen die geschikt zijn voor de groep. Dan gaat het niet eens zo zeer om leeftijd: ik heb de spellen uitgeprobeerd bij de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Maar dan voorkom je dat je een spel hebt gekozen, die eigenlijk niet uitvoerbaar is.

Ik ben erg enthousiast over dit materiaal! Zeker als je in verschillende groepen lesgeeft, is dit een aanrader. Je hebt altijd even een spelletje bij de hand en kunt de klas belonen door even tussendoor te kunnen bewegen. Ook heb je veel plezier tijdens het spelen van deze spellen. Plezier gegarandeerd!

Leuk om in je klas te hebben staan, maar ook leuk om weg te geven aan je collega/stagiaire/invaller/juf/meester! Bestel de Beweegpot hier: https://www.debeweegpot.nl/shop

Deze blog is gemaakt in samenwerking met De Beweegpot.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d